Publier un emploi

16dayemu

Overview

  • Founded Date 11 juillet 2000
  • Sectors Télécommunications
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 160
Bottom Promo

Company Description

Hur man spelar poker för nybörjare?

Om det ser ut som mig, bastapoker.com kan du vara en extremt seriös kontantspelare. Vad gör dig till en bra pokerspelare? Du kanske tror att pokerspelare faller in i en av de fyra kategorier som nämns ovan. Men i verkligheten faller de i mer än en kategori. Du spelar poker regelbundet, och du spelar bara för pengar ibland. Om det ser ut som mig kan du vara en seriös kontantspelare. Om det ser ut som mig, kan du vara en semi-seriös kontantspelare. Om det ser ut som mig, kan du vara en tillfällig kontantspelare.

Det bästa sättet att lära sig ett pokerspel är att lära av ett pokerspel. Ju längre du spelar, desto bättre kommer du att få. Många människor gillar att spela heads up-spel, men om du verkligen vill behärska spelet, bör du spela mot en annan person. Det bästa sättet att lära sig spelet är att spela för riktiga pengar. Var och en av de andra spelarna kan sedan göra en insats. I den här versionen av spelet kommer spelaren med de lägsta två korten att vara den första att satsa.

Om de satsar, måste de satsa hur många kort de kommer att hålla i sin hand. Om du kan göra ett fullt hus eller en rak flush, kommer du att vinna handen. Om du kan göra en rak, vinner du handen. Spelarna kommer att satsa på hur många kort de kommer att hålla i sina händer. Det finns många olika varianter av spelet. Om du kan göra en rak eller flush, kommer du att vinna handen. Spelet spelas med minst sex kort per hand.

Den vanligaste versionen av spelet är ett sju kort stud spel. Med mindre risk kan nya spelare fokusera mer på att lära sig handvärden, pottsodds, brädtexturer och andra viktiga saker. Limit Hold’em täcker insatsstorlekarna vid fasta belopp för varje runda. Detta förhindrar jätte oförutsägbara svängningar och minskar behovet av att förstå storleksstrategier. Det mest populära pokerspelet idag, Texas Hold’em kan fortfarande vara lämpligt för nybörjare med ett viktigt villkor – spela Limit istället för No Limit.

Ju mer jag lär mig om poker desto mer inser jag att det finns många faktorer som kommer in i spelet: Hur mycket tid vill jag spendera på att lära mig? Och kanske den mest intressanta frågan av alla: Vilken nivå bör man vara på innan man åtar sig att lära sig ett visst pokerspel? Har jag en vän jag kan lära mig med, eller en grupp jag kan lära mig med, etc. Naturligtvis kan det exakta motsatsen vara sant.

Min erfarenhet har lett mig att tro att om jag lär mig ett visst pokerspel och inte är redo för dess konkurrenskraftiga djup, då min skicklighet kommer att lida oavsett hur hårt jag har arbetat.

Bottom Promo
Bottom Promo
Top Promo